به سامانه سند(سامانه نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد) خوش آمدید

مطالب

فراخوان ثبت نام سی و پنجمین دوره كارگاه آموزشي نشريات

۲۰۱۷۰۵۲۵ ۱۶۲۰۱۴

ثبت نام سی و پنجمین دوره كارگاه آموزشي نشريات ويژه صاحبان امتياز، مديران مسئول و سردبيران نشريات به منظور اخذ مجوز نشريه، از شنبه آغاز می شود.

طبق اعلام خانه نشريات دانشگاه، ثبت نام اين دوره از كارگاه آموزشي از روز شنبه 22 تا روز سه شنبه 25 مهرماه 96 به صورت حضوري در خانه نشريات دانشگاه انجام مي پذيرد و هزینه ثبت نام 100000 ریال می باشد.

اين كارگاه آموزشي كه ويژه اخذ مجوز نشريه مي باشد، روز پنج شنبه 27 مهرماه سال جاري از ساعت 8:00 الي 18 در مجتمع کانون های فرهنگی، تالار اندیشه برگزار مي گردد.

در اين كارگاه فقط صاحب امتياز، مدير مسئول و سردبير نشرياتي كه «درخواست مجوز نشريه خود را از طريق پرتال ارسال كرده اند و با درخواست آن ها موافقت شده است» مي توانند در كارگاه شركت نمایند.

دانشجويان علاقمند به انتشار نشريه مي توانند درخواست هاي اخذ مجوز نشريه را از طريق پرتال دانشگاهي خود (بخش نشریات دانشجویی) ارسال نمايند تا پس از بررسي و تاييد مجوز، اجازه ثبت نام در كارگاه را پيدا نمايند.

زمانبندی و عناوین کارگاه

شرایط و نحوه درخواست مجوز نشریه

ورود کاربر

درصورتیکه از اعضای دانشگاه فردوسی مشهد می باشید، برای ورود به سایت از شناسه پرتال دانشگاهی خود (پویا) استفاده نمایید